TPOok!

 
avatar
   
Regio

Wéér plofkraak op geldautomaat, wéér pand verwoest in gezellig en veilig Nederland

Vernield pand met Rabobank-pinautomaat te Gramsbergen eigendom van Erik Hulzebosch

Een pand van Erik Hulzebosch was in de nacht van vrijdag op zaterdag het doelwit van een plofkraak. Met een gestolen vrachtwagen ramden daders de gevel van het pand. Daarna veroorzaakten ze een explosie bij de geldautomaat van de Rabobank.

Volgens de politie droegen de daders bivakmutsen en vluchtten ze in een donderkleurige personenauto. Het is niet duidelijk of ze erin zijn geslaagd om geld mee te nemen. Het pand heeft volgens de Stentor grote schade opgelopen.

“De plofkraak vannacht bij de geldautomaat in Gramsbergen toont aan hoe idioot en extreem gevaarlijk deze criminelen te keer gaan. Gevaar voor de samenleving”’, zo reageert burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg. Voormalig marathonschaatser Erik Hulzebosch is eigenaar van het pand. Hij verhuurt het gebouw aan een kinderdagverblijf. De schade aan het pand is zo groot dat de kinderen er maandag niet terechtkunnen.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.