TPOok!

 
avatar
   
Regio

Lawine van vechtpartijen overspoelt Brabant: vechtpartij voorkomen in Tilburg, gewonden in Geldrop

Megafittie met stokken en ijzeren staven

De politie heeft woensdagmiddag in Tilburg opgetreden tegen een groep van meer dan honderd ‘jongeren’ die zich had verzameld op de Stappegoorweg. Vermoedelijk gaven zij gehoor aan een oproep op sociale media voor een vechtpartij. De politie pakte drie jongeren op.

De groep verzamelde zich rond 13.00 uur en dat zorgde voor gevaarlijke verkeerssituaties. Vijf agenten verzochten de jongeren om weg te gaan en daarop ontstond een grimmige sfeer. De jongeren beledigden de agenten en stelden zich provocerend op, waarna meer eenheden werden opgeroepen. De politie arresteerde drie jongens van veertien, vijftien en zestien jaar omdat ze geen gehoor gaven aan de bevelen om te vertrekken. Daarna keerde de rust terug.

De politie doet verder onderzoek naar de gebeurtenis.

In Geldrop kon de politie dan weer net geen vechtpartij voorkomen. Daar ging men elkaar te lijf met, volgens ooggetuigen,’ijzeren staven’. Toen de politie arriveerde lagen er reeds enkele gewonden te creperen op de grond.

Anp/TPO

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.