TPOok!

 
avatar
   
Regio

Apeldoorner klaagt over straatmuzikanten, straatmuzikanten trappen Apeldoorner in elkaar

Kopschoppend saxofoonkwintet

Tags:

 

De politie in Apeldoorn heeft zondagochtend vier mannen en een vrouw aangehouden. Ze zouden na het spelen op hun saxofoons een 38-jarige man hebben mishandeld nadat die over geluidsoverlast had geklaagd. In de loop van de dag heeft de politie nog vier mannen uit Duitsland aangehouden.

De muzikanten speelden volgens de politie op straat in een woonwijk. De man sprak de muzikanten aan omdat ze erg luidruchtig waren. Daarop werd het slachtoffer door enkele muzikanten geschopt en geslagen. Hij liep daarbij verwondingen op aan hoofd en knie.

De politie hield de eerste vijf verdachten aan in een woning verderop in de straat. Deze verdachten wonen deels in Apeldoorn en zijn tussen 21 en 25 jaar oud. De overige vier daders waren na het incident weggereden in een busje. Deze vier Duitse mannen hebben zich in de loop van zondag bij de politie gemeld. De Duitse verdachten zijn tussen de 20 en 26 jaar oud.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.