Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Dieven stelen complete notenkraam met 1500 kilo aan koopwaar

Politie op zoek naar daders van diefstal in Chaam

Dieven zijn in de Brabantse plaats Chaam ervandoor gegaan met een marktwagen vol noten. De notenverkoper had zijn notenkraam zaterdagavond geparkeerd op de Dorpsstraat. Zondag zou hij op de jaarmarkt staan. Rond 23.00 zaten getuigen de marktwagen wegrijden en dachten dat de marktkoopman achter het stuur zat.

Zondagochtend bleek dat de wagen met daarin 1500 kilo nootjes, pinda’s, zuidvruchten en Japanse mix gestolen was, zo laat de politie weten. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Het gaat om een witte wagen met de tekst “De lekkerste kraam op de markt”. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen die iets weten over de diefstal op zich te melden.

(TPO/ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.