Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Gezocht: ‘Winters geklede’ mannen met ‘Noord-Afrikaans uiterlijk’ op scooters

Pleegden overal op winkel Bijlmerplein

Tags:

Ziet u bij hartje zomer +25 graden heel toevallig drie ‘winters geklede’ mannen met Noord-Afrikaans uiterlijk op Piaggio Zip- en Gilera Runner-scooters zonder kenteken? Versper ze dan niet de weg want dan rijden ze gewoon door, maar bel de politie.

Het zijn hoogstwaarschijnlijk dezelfde drie winters geklede mannen met Noord-Afrikaans uiterlijk die maandagmiddag een winkel op het Bijlmerplein te Amsterdam-Bijlmer hebben overvallen.

De politie wil graag hun gegevens noteren zodat na maanden helemaal niets vernemen van justitie deze drie winters geklede mannen kunnen horen dat hun zaak wéér is geseponeerd, opdat ze snel verder kunnen met winkels overvallen en de Amsterdamse top 600 aanvullen zodat ook de Amsterdamse agent elke dag een beetje meer gefrustreerd raakt.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.