Regio

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

28-07-2017 12:17

Een 38-jarige Amsterdammer is, naar het schijnt, zomaar voor de lol vanuit het niets afgeslacht in een volle Amsterdamse metro. De dader, een 27-jarige Amsterdammer, is opgepakt. Verder weten we nog helemaal niets. Maar dan ook echt helemaal niets.

Daarom hier alvast wat vragen voor het (Amsterdamse) journaille dat in deze komkommertijden toch al zo beperkt is qua personeel. Zie het maar als wat handige wenken en richtlijnen voor een naar antwoorden hongerend publiek dat graag eens feiten zou zien in plaats vage, politiekcorrecte aanwijzingen die steeds helemaal niets zeggen:

 

Is er een signalement van de dader? Dat moet toch haast wel met zoveel getuigen? Alleen wordt dat nergens door die getuigen genoemd in de media. Is dat niet heel raar? Een ‘bomvolle metro’ maar niemand die een signalement kan geven van de dader, die notabene ‘nog enige tijd op het perron bleef rondhangen’?

Had de dader een lange baard? Droeg hij een gewaad?

Had hij misschien suikerziekte?

Werd er ook nog iets geroepen voordat het slachtoffer werd neergestoken? Iets in een vreemde taal misschien?

Zijn er al camerabeelden? Zo nee, kan het dan zo zijn dat alle camera’s, heel toevallig, in ‘pre-set modus’ stonden?

Moeten we ook deze keer de gedetailleerde getuigensverslagen uit buitenlandse media, dankzij buitenlandse toeristen, halen? Zo ja, waarom doen de Nederlandse media dan niet gewoon hun werk?

Is er al huiszoeking gedaan bij de dader? Zo nee, waarom niet? Zelfs een volstrekt onschuldige diabetespatiënt die op het stationsplein van Amsterdam mensen omverrijdt krijgt nog een huiszoeking.

Is Leon de Winter al op de hoogte gesteld?

Wordt dit nieuws ook in meerdere talen vertaald zodat argeloze toeristen te weten komen hoe veilig ‘gezellig en sfeervol’ Amsterdam in werkelijkheid is en hoe haaks die realiteit staat op de gelikte propaganda van de Amsterdamse Citymarketing?

Kunnen we de Russen de schuld geven? Trump of Geenstijl anders? Racisme in de samenleving wellicht?

 

Was u getuige? Weet u meer? Mail dan eerst met ons voordat u de politie belt. Dat is wel het verstandigste voor iedereen, gezien ieders recht op waarheid.

 

Lees ook: http://tpo.nl/2017/06/13/politie-amsterdam-waar-blijven-antwoorden-over-de-cs-stationspleincrasher/