Regio

Amsterdamse metro-slachtpartij getuigenverklaringen topic

28-07-2017 12:40

Update: ook volgens de Amsterdamse politie is het slachtoffer inderdaad ‘uit het niets neergestoken‘.

Update: via de mail:

 

“In onderstaand filmpje via de link lijkt de ambulancebroeder te gebaren naar de politie alsof er in de hals gestoken zou zijn (vanaf 2 minuut 20). misschien goed om dit te bewaren als we straks een totaal andere lezing krijgen.”

http://www.familienieuws.com/2017/07/27/video-persoon-doodgestoken-metro-bijlmer/

 

 

Anonieme getuigenverklaring nummer 1, via de TPO-mail:

 

“Ik stond op 2 meter afstand toen het gebeurde gisteren in de metro. De dader riep niets toen het gebeurde. Hij was juist opvallend stil. Ze leken elkaar niet te kennen en de dader kwam rustig aanlopen. Liep langs mij en begon vanuit het niets te steken op het slachtoffer.

Om antwoord te geven op jullie overige vragen: De dader had geen baard en geen gewaad aan. Hij had een donkere huidskleur (geen Marokkaan, maar eerder Antilliaan of Afrikaans o.i.d.)”

 

Onderstaande Instagram is niet afkomstig van de hierboven geciteerde getuige:

 

Dus zo werkt massahysterie. Man loopt langs in metro en 30 seconden later vluchten mensen alle kanten op. Een andere man ligt hevig bloedend op de grond en WE willen er uit. Boerenverstand, 112 bellen en op afstand de dader bekijken terwijl hij op het station heen en weer loopt. Ik ben geschrokken en met mij vele anderen. Hulde aan de hulpdiensten, dat zeker!

A post shared by Annet (@tenna78) on

Dit topic wordt aangevuld.