Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Pensionado (64) uit Oude Pekela mishandelt verkeersregelaar (62)

Verkeersregelaar gaf opdracht niet stil te staan, dat mag natuurlijk niet

Tags:

De politie heeft vrijdagnacht een 64-jarige man uit Oude Pekela aangehouden na een uit de hand gelopen conflict waarbij hij een verkeersregelaar heeft mishandeld. De 62-jarige verkeersregelaar is daarbij gewond geraakt.

Het slachtoffer had tegen de verdachte al meerdere keren gezegd dat hij niet mocht stilstaan met zijn auto op de doorgaande route. Toen dat opnieuw gebeurde en hij de man er weer op aansprak, kreeg hij enkele klappen.

Bij de schermutseling die volgde viel de verkeersregelaar op een paaltje en brak enkele ribben. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De verdachte zit vast. Tegen hem is aangifte van mishandeling gedaan.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.