avatar
   
Regio

Door buschauffeurs geweigerde en uitgescholden transgender blijkt jokkebrok: is hoax

Alleen een keer aangesproken op bakje patat in bus

De transgender die drie keer door een chauffeur van een Nijmeegse bus zou zijn geweigerd en uitgescholden blijkt dit te hebben verzonnen. Dit meldt de Nijmeegse vervoersmaatschappij in kwestie, volgens Omroep Gelderland.

Nadat de transgender had geklaagd over de discriminatie werd door de busmaatschappij een onderzoek ingesteld en werden camerabeelden bekeken. Daarop was de vrouw slechts één keer te zien maar werd zij aangesproken door de chauffeur omdat zij met een bakje patat de bus in wilde, wat volgens de huisregels verboden is.

Toen de busmaatschappij de vrouw confronteerden met het feit dat er geen camerabeelden van haar klacht waren gaf zij toe het hele verhaal te hebben verzonnen. De vrouw weet niet waarom ze het verhaal heeft verzonnen en was voor Omroep Gelderland niet bereikbaar voor commentaar.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.