Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Afvalbeheer Eindhoven moest alle containers handmatig herstarten om vuilnischaos te voorkomen

Moderne containers konden alleen met pasje geopend worden

Inwoners van Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard kunnen eindelijk hun afval kwijt. Door een storing konden de afvalcontainers sinds donderdag niet meer geopend worden met de stadspas. Alle containers moesten met de hand worden herstart. De ondergrondse afvalcontainers doen het inmiddels weer, meldt Omroep Brabant.

De vuilniszakken stapelden zich de afgelopen dagen op naast de bakken, ondanks oproepen van de ophaaldienst om het afval vanwege de hitte niet buiten achter te laten. Sinds deze ochtend werken de ondergrondse afvalbakken weer naar behoren. Maar daarvoor moesten de bakken eerst allemaal handmatig gereset worden.

(TPO/ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.