Regio

Afvalbeheer Eindhoven moest alle containers handmatig herstarten om vuilnischaos te voorkomen

Moderne containers konden alleen met pasje geopend worden

Inwoners van Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard kunnen eindelijk hun afval kwijt. Door een storing konden de afvalcontainers sinds donderdag niet meer geopend worden met de stadspas. Alle containers moesten met de hand worden herstart. De ondergrondse afvalcontainers doen het inmiddels weer, meldt Omroep Brabant.

De vuilniszakken stapelden zich de afgelopen dagen op naast de bakken, ondanks oproepen van de ophaaldienst om het afval vanwege de hitte niet buiten achter te laten. Sinds deze ochtend werken de ondergrondse afvalbakken weer naar behoren. Maar daarvoor moesten de bakken eerst allemaal handmatig gereset worden.

(TPO/ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.