Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

Partij voor de Dieren gaat actie voeren tegen uitbreidingsplannen Madurodam

Haagse attractiepark wil overdekte paviljoens bouwen

De Partij voor de Dieren komt in actie tegen de uitbreidingsplannen van Madurodam. “Wij laten het er niet bij zitten en komen in verzet”, schrijft de Haagse fractie op Facebook. Dat meldt Omroep West vandaag.

Het Haagse attractiepark wil overdekte paviljoens bouwen zodat het ook met slecht weer bezoekers trekt. Vorige week kreeg Madurodam groen licht van het stadsbestuur. De uitbreiding gaat wel ten koste van een deel van de Scheveningse bosjes, in totaal 0,6 hectare.

“Een heilloos plan waarbij wederom kostbare natuur wordt opgeofferd voor economische belangen”, aldus de Partij voor de Dieren. Dinsdag 27 juni houdt de fractie een demonstratie bij Madurodam.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.