Regio

TBS’er op verlof pleegt zedenmisdrijf

Limburgse kliniek meldt dat patiënt drie maanden geleden is aangehouden

Tijdens een onbegeleid verlof heeft een tbs’er van De Rooyse Wissel een zedenmisdrijf gepleegd. De man is in de kliniek opgepakt, meldt de instelling. De tbs’er is op 10 maart in de kliniek aangehouden.

“Op vrijdag 10 maart is een patiënt van de Rooyse Wissel in de kliniek aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zedenmisdrijf tijdens zijn onbegeleid verlof. We leven mee met de betrokkenen. We zijn geschrokken van dit incident en willen uiteraard weten of we mogelijk signalen hebben gemist. We zijn daarom een onderzoek gestart om te achterhalen hoe dit incident heeft kunnen gebeuren.”

Lees ook

1Limburg – Tbs-patiënt Oostrum opgepakt voor zedenzaak tijdens verlof

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.