Wéér woningoveral in Limburg: bewoner vastgebonden, met pepperspray bespoten

12-06-2017 12:54

Opnieuw is in Limburg een woning overallen. Dit keer was een inwoner van Simpelveld het slachtoffer van de oprukkende criminalisering van de eens zo mooie en veilige provincie Limburg. In de nacht van zondag op maandag forceerden twee overvallers de deur van een huis aan de Sint Remigiusstraat om direct te bewoner te bedreigen, vast te binden en te martelen met pepperspray, meldt 1Limburg.

Er is nauwelijks een signalement van de overvallers beschikbaar anders dan dat ze rond de 1 meter 85 lang zijn en gekleed waren in donkere overalls met handschoenen. De overvallers spraken met een ‘buitenlands’ accent.

Het is onbekend wat de daders hebben buitgemaakt.

Limburg wordt al tijden overspoeld door een tsunami van woningovervallen waarbij zwaar geweld niet wordt geschuwd en waardoor alleen al in 2017 meerdere dodelijke slachtoffers zijn gevallen.

Verder wordt, volgens de main stream media, ‘Nederland juist steeds minder crimineel en veiliger’ want ‘er zijn steeds minder aangiftes’ en ‘de gevangenissen staan leeg’, dat u dus niet denkt dat deze verzuidafrikanisering van Limburg Nederland écht minder veilig maakt of dat het politie-apparaat in Nederland echt zwaar onderbezet is en in zijn voegen kraakt waardoor criminelen vrij spel hebben.