Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Vrouw (22) in Helmond zonder reden aangevallen en met mes bewerkt

Politie zoekt blanke jongeman in donker vest met capuchon

Een 22-jarige vrouw uit Helmond is in het ziekenhuis beland nadat zij was zomaar werd belaagd door een onbekende man met een mes. Het slachtoffer werd gestoken en geslagen en liep onder meer letsel op in haar gezicht.

De dader stond langs het fietspad aan de President Rooseveltlaan en sloeg toe toen de vrouw in de nacht van zaterdag op zondag voorbij kwam op de fiets. De politie is nog op zoek naar deze onbekende jongeman die er na het voorval te voet vandoor ging richting het centrum van Helmond.

Omroep Brabant meldt: “De politie zoekt een blanke jongeman die een donkerkleurig vest met capuchon droeg. Iedereen die informatie heeft kan de politie bellen.”

(ANP/TPO)

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.