avatar
   
Regio

Yasin (15), hoofdverdachte van doodsteken Nick Bood, en verdachte Mads (18) langer vast

Nick Bood (16) doodgestoken in centrum Zaandam na ruzie over wietschuld

De 15(!)-jarige Yasin en de 18-jarige Mads zullen zeker nog drie maanden vast zitten op verdenking van het doodsteken van de 16-jarige Nick Bood in het centrum van Zaandam eind april van dit jaar. De minderjarige Yasin wordt gezien als hoofdverdachte, zijn vriend Mads zou alleen betrokken zijn bij de steekpartij. Dit meldt de Telegraaf.

Nick Bood zou zijn neergestoken na een ruzie over een wietschuld van slechts enkele honderden euro’s. Yasin zou degene zijn geweest die heeft gestoken, over de rol van Mads is weinig duidelijk anders dan dat de politie hem ziet als ‘betrokkene’.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.