OM gaat in hoger beroep tegen ‘wraakvader’ die dochter bedreigende tbs’er mishandelde

18-05-2017 18:41

Het OM gaat in hoger beroep tegen de veroordeling van Mario Haaze tot 10 maanden cel voor het zwaar mishandelen van de 47-jarige ex-tbs’er Jack S. nadat die had voorzien op de minderjarige dochter van Haaze. Volgens het OM is er geen sprake van zware mishandeling maar van ‘poging tot moord’, meldt Omroep Brabant. Het OM had eerder zes jaar geĆ«ist tegen Mario Haaze.

Het slachtoffer had zich op Facebook voorgedaan als een 17-jarige jongen en probeerde een afspraakje te regelen met de minderjarige dochter van Haaze. Ondanks het feit dat de vader aangifte had gedaan bij de politie gebeurde er uiteraard helemaal niets waarop de vader besloot dan maar het recht in eigen hand te nemen.

De ex-tbs’er die met de minderjarige dochter probeerde af te spreken werd vervolgens zwaar toegetakeld met een schop. Hij hield twee gebroken onderarmen, een snee in zijn been en een snee in zijn hoofd aan de eigenrichting over.

Mario Haaze moest ook een schadevergoeding van 2000 euro betalen maar deze werd betaald door ene Dean Saunders die de eigenrechter ‘een held’ noemt.

Het is niet bekend of door dit hoger beroep het OM nu minder capaciteit heeft om beledigers op Facebook te vervolgen om ‘fatsoen terug te brengen in het debat’ of om Geenstijl te laten ‘verdampen want heeft geen recht op leven’.