Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Tailstrike Boeing 777 Jet Airways, kist loost brandstof boven Noordzee, keert terug naar Schiphol

Update: veilig geland

Tags:

Update: kist staat weer veilig op de grond.

Een vliegtuig van de Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways moet vanwege een vermoedelijk technisch mankement terugkeren naar Schiphol. Het toestel loost momenteel brandstof boven de Noordzee, meldt NH Nieuws.

Het vliegtuig, een Boeing 777-300, was op weg van Amsterdam naar het Canadese Toronto. Getuigen zouden hebben gezien dat het toestel bij de start een zogenoemde tailstrike maakte, waarbij de achterkant van een vliegtuig de startbaan raakt door een volgens NH te grote invalshoek bij het opstijgen.

Anp

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.