Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Oud-medewerkers terreurzwembad Den Haag klappen uit school: ‘Ellenlang mismanagement’

'Eén manager heeft zelfs een vrouwelijke werknemer aangerand'

Nadat Omroep West donderdag al gul uitpakte met de complete brief over multicultureel leed in het Haagse Zuiderparkbad (inclusief quotes van slachtoffers) komt de sympathieke regio-omroep nu ook door met de betere verhalen van voormalig personeel dat in het Haagse terreurzwembad werkte.

Die verhalen gaan vooral over mismanagement, een angstcultuur, en er zou zelfs een medewerkster zijn aangerand door één van de managers.

Quotes:

 

“Ellenlang mismanagement. Als je met een probleem komt, zeggen ze: ‘Joh, stel je niet aan. En als het je niet bevalt, zoek je maar een andere baan.’

De angst blijft niet alleen bij woorden, zo zeggen de mannen. Eén manager heeft dat volgens hen een vrouwelijke werknemer aangerand. ‘En dat terwijl ze er bij het regio-overleg op geattendeerd werden om hem absoluut niet aan te nemen, omdat hij dat elders ook al had gedaan.’

Volgens de oud-werknemers wordt er door bezoekers ‘gespuugd, zit het toilet onder de poep en wordt er niet geluisterd naar personeel’. ‘Al je autoriteit is weg. Je wordt met een lege huls het veld ingestuurd. Je wordt ongelukkig. Als je daar constant aan wordt blootgesteld, word je ziek.'”

 

Haagse gemeenteraadsfracties pleiten inmiddels voor meer cameratoezicht een zwemverbod voor ‘jongeren’ die zich misdragen.

De islamitische Partij van de Eenheid vindt het maar een stom verhaal, want door het publiceren van dergelijke noodkreten ‘worden alle moslims gestigmatiseerd’ en er moet ‘eerst maar eens goed worden onderzocht hoe groot het probleem nou echt is’.

De Haagsche Islam Democraten zien kennelijk niet echt een probleem in aanrandingen en intimidatie maar vinden vooral alle mensen die daar per brief over klagen ‘racistisch’.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.