Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Tilburger is boos, rijdt op hoge snelheid in op vier geparkeerde auto’s, wordt opgepakt

Boos want 'financiële kwestie nog niet naar tevredenheid geregeld'

Tags:

Een man van 38 jaar uit Tilburg is maandag opgepakt nadat hij zondagavond met zijn auto op niet minder dan vier auto’s was ingereden. Een vrouw die bij het voorval ten val kwam, is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Agenten kwamen zondag na een melding rond 22.45 uur naar de Wolvegastraat waar de man met zijn wagen in volle vaart op de geparkeerde auto’s was ingereden. Hij kwam volgens een woordvoerder tot zijn daad vanwege ,,een financiële kwestie die nog niet naar tevredenheid geregeld was”.

De verdachte, die volgens de politie flink had gedronken, zit vast voor poging tot doodslag en vernieling.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.