Bonusquote: vier tanden uit mond geslagen met betonschaar, ‘lichtgewond’ volgens politie

03-04-2017 13:17

 

“Daarbij zou een betonschaar gebruikt zijn. Beide mannen zijn lichtgewond geraakt, een van hen raakte zijn tanden kwijt.”

 

Mishandeling, mishandeling, mishandeling…met een betonschaar(!) vol op je smoel worden geraakt, zo hard dat je vier tanden kwijtraakt, aan de wortel afgebroken, en een vijfde tand ontwricht raakt, hoe erg kan dat nou zijn? Volgens de immer subtiele politie valt het allemaal best wel mee: dan ben je slechts ‘lichtgewond’ geraakt. Dus om nou te spreken over ‘zware mishandeling’ en ‘gewonden’ neuh…

Maargoed, verder alle lof voor de politie. Die graag heeft dat u even meezoekt naar de daders van het aanbrengen van deze ‘lichte verwonding’:

 

“Wie was er afgelopen nacht rond vier uur in de buurt van de Nelson Mandelabrug en heeft iets gezien dat hiermee te maken kan hebben?

Wie heeft informatie over de groep jongeren? Volgens de slachtoffers zijn de jongens tussen de 14 en 20 jaar oud en zijn ze lichtgetint.

Wie heeft er camerabeelden uit deze omgeving waarop deze groep mogelijk te zien is? Het kan zijn dat de jongens te zien zijn op beelden die net voor vier uur zijn gemaakt in Arnhem-Noord, maar het kan ook zijn dat er beelden zijn in Arnhem-Zuid (Malburgen) die kunnen helpen bij dit onderzoek.

Heeft u informatie hierover? Deel dit nu met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier op deze site.”

 

Oh, en wilt u de verdachten niet telkens ‘Marokkanen’ noemen? De voorkeur van de inclusieve wegkijkmedia gaat namelijk uit naar ‘jongens’ of ‘jongeren’. Mocht het écht noodzakelijk zijn, gebruikt u dan a.u.b. ‘streepjes-Nederlander’. We moeten de boel bij elkaar houden he? Ook bij het met een betonschaar uit de mond slaan van tanden bij homoseksuelen die zomaar denken in de vrije democratische rechtstaat Nederland anno 2017 hand in hand over straat te kunnen gaan. Bruggen bouwen in wezen.

Bonus: vaderdagcadeautip. Ook leuk als verjaardagscadeau aan uw minderjarige zoon, voor als hij tot vier uur ‘s nachts gaat stappen ofzo, altijd handig.