avatar
   
Regio

KK-kansenparels die op video meisje met hoofddoek mishandelden weer vrij

Naar huis met dagvaarding

Tags: ,

De twee jongens die zondag in Amsterdam-Noord zijn aangehouden voor de mishandeling van een meisje op straat zijn weer vrij. De verdachten van zestien en zeventien jaar oud mochten zondagavond naar huis met een dagvaarding en moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.  Op een filmpje dat iemand had gemaakt en op Facebook had gezet, was te zien dat het slachtoffer werd geslagen en geschopt terwijl ze al op de grond lag. De video werd op internet vele malen bekeken en gedeeld.

Volgens de politie waren de verdachten en het meisje ‘geen onbekenden van elkaar’. Ze hadden vermoedelijk ruzie over iets wat op social media was verschenen.  De twee meldden zich zondag vrijwillig bij de politie, nadat ze waren herkend door familie en bekenden. De jongens hebben een verklaring afgelegd en inmiddels is duidelijk wie er bij het incident betrokken waren, aldus een politiewoordvoerder.

Lees ook

KK-kansenparels die op video meisje met hoofddoek mishandelden aangehouden

ANP

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.