avatar
   
Regio

Hardloper met hond krijgt ruzie met vier man, wordt in arm gestoken, raakt gewond

In gezellig en sfeervol Limburg

Tags: ,

In het Savelsbos bij Cadier en Keer is een hardloper neergestoken na een ruzie over zijn hond. De Limburger meldt dat de man het tijdens het hardlopen met zijn hond aan de stok heeft gekregen met een groep van vier mensen die eveneens met een hond aan het wandelen waren.

De groep zou woorden met de hardloper hebben gehad omdat diens hond los liep. De ruzie die volgde resulteerde in een steekpartij. De hardloper, een man van rond de vijftig, werd tijdens de ruzie in zijn arm gestoken en bloedde hevig. Omstanders hebben de hulpdiensten ingeschakeld.

De man is naar het ziekenhuis gebracht en het viertal is aangehouden door de politie.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.