avatar
   
Regio

Verkeersongelukken hebben in Zeeland leven van 2 mensen gekost

Twee dodelijke ongelukken in zuidelijke provincie

Op de Provinciale weg bij Zuiddorpe kwam zaterdagavond een 39-jarige man uit Terneuzen om het leven en raakten drie personen zwaargewond. De auto waarin ze zaten, reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De 39-jarige inzittende overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De drie andere slachtoffers, een man en twee vrouwen, zijn overgebracht naar ziekenhuizen in België.

Zaterdag rond middernacht kwam een negentienjarige man uit Zierikzee om het leven door een ongeluk op de N668 ter hoogte van de buurtschap Planketent. Door nog onbekende oorzaak is de auto die de man bestuurde gaan tollen en raakte een tegenligger. De auto kwam vervolgens beneden aan de dijk tot stilstand. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.