avatar
   
Opinie

Burgemeester Amsterdam (PvdA): populisme is stom, (social) media maken open riool van Nederland

En verder is het allemaal de schuld van 'lawaaimakers' en moeten we 'verdraagzaam zijn'

Tags: ,

De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan (PvdA), heeft zondagavond in Amsterdam tijdens zijn nieuwjaarstoespraak uitgehaald naar onwelgevallige media, onwelgevallige meningen en natuurlijk naar burgers die gebruik maken van hun democratisch recht. Zo gebruikte hij het Oekraïne-referendum en Brexit als voorbeeld om zich af te vragen of ‘het populisme terrein aan het winnen is’. Dit meldt AT5.

Volgens Van der Laan moeten we ‘verdraagzamer zijn’ en maken social media, gewone (onwelgevallige) media en ‘lawaaimakers’ van Nederland een ‘open riool’.

Slachtoffers van verdraagzame straatterreur

In hetzelfde Amsterdam waar Van der Laan burgemeester is, zijn burgers al jaren slachtoffer van straatterreur zonder dat de gemeente ook maar iets doet, zijn de stadsdelen Noord en Nieuw-West veranderd in een enorm verdraagzaam ghetto, zijn verdraagzame autobranden schering en inslag en werd nog niet eens zo heel lang geleden zelfs het verdraagzaam afgehakte hoofd van een piepjong liquidatieslachtoffer op de openbare weg gevonden.

Ook zijn al zeker twee onschuldige Amsterdamse burgers ‘per ongeluk’ afgeslacht, in het openbare open riool van Amsterdam, door verdraagzame criminelen (PvdA), zijn er tig verdraagzame criminelen bij daglicht op de openbare weg geliquideerd door andere verdraagzame PvdA-stemmende criminelen en zijn van al die verdraagzame liquidaties uiteraard nog nauwelijks verdachten gepakt, al jaren niet. De lijst met criminele veelplegers, ooit gekscherend de Top 600 genoemd, heet inmiddels de Top 1500+ maar de meeste van die criminelen lopen gewoon vrij rond, zoals dat hoort in een ‘verdraagzame’ stad.

Uiteraard is dat allemaal de schuld van de (sociale) media die van ‘Nederland een open riool maken’.

Overbevolkt Disneyland

Je moet er niet aan denken dat iemand ooit gaat beseffen dat niet de media als boodschappers van het open riool dat Disneyland Amsterdam heet schuldig zijn maar waarschijnlijk gewoon het onafgebroken linkse PvdA-beleid dat Amsterdam heeft veranderd van leukste stad van Nederland naar overbevolkt Disneyland vol rolkoffer en Nutella-winkels en speelterrein voor gewelddadige criminelen.

Straks gaan mensen nog wat anders stemmen dan PvdA. Zoals men ook ooit in Rotterdam massaal weigerde nog langer op de PvdA te stemmen en op Leefbaar Rotterdam stemde. Met als gevolg dat het aantal moorden daalde, de overlast terugliep en Rotterdam een aantrekkelijk stad werd om in te leven, een soort omgekeerd Amsterdam qua criminaliteit en massatoerisme. (In Amsterdam werd er tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezing ook massaal wat anders gestemd dan PvdA maar door het ontbreken van een Leefbaar Amsterdam of dergelijk alternatief gingen de stemmen naar D66, VVD en GroenLinks, wat in Amsterdam exact hetzelfde is als wederom PvdA.)

Het wachten is nu alleen nog op een kritiekloos artikel op de voorpagina van de Amsterdamse PvdA-bode Het Open Propagandariool Het Parool waarin het vuig linkse populisme van Eberhard van der Laan geheel kritiekloos maar verdraagzaam wordt bejubeld.

Gelukkig nieuwjaar in Amsterdam, ook in 2017 zal er niets veranderen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.