Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Kerstweekend: Slachtoffer steekpartij Dordrecht overlijdt aan verwondingen

Drie mensen aangehouden

Bij een steekpartij aan het Eemsteynplein in Dordrecht is de afgelopen nacht iemand zwaargewond geraakt en vervolgens aan zijn verwondingen overleden. Rond 2 uur ’s nachts werd er iemand neergestoken aan het plein, op het einde van de Krommedijk, zo meldt de politie. De politie doet onderzoek naar de verdere toedracht, zo weet persbureau ANP.

Update: De neergestoken man is een 61-jarige Rotterdammer. In het pand zijn drie Dordtenaren van 43, 46 en 55 jaar oud aangehouden. De politie vond na een melding over de steekpartij de zwaargewonde man. Agenten begonnen met reanimeren en ambulancepersoneel nam het al snel over. Maar hulp mocht niet baten.

Agenten hebben in een huis, waar de steekpartij plaats vond, sporenonderzoek gedaan. Inmiddels zijn ook drie mensen aangehouden, hun connectie met de steekpartij is nog niet duidelijk.

(TPO/ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.