Man zonder huidskleur noemt 23-jarige vrouw ‘racist’, trapt tegen been, spuugt in gezicht

13-12-2016 15:38

Een 23-jarige vrouw is zondagochtend vroeg lastig gevallen op het metrostation Amsterdam-Zuid. De vrouw werd benaderd door een man zonder enige huidskleur die vraagt of zij een sigaret heeft. Als de vrouw zegt geen sigaret te hebben scheldt de huidskleurloze man haar uit voor ‘racist’, trapt tegen haar been en spuugt haar in het gezicht.

(Het zou dus goed kunnen dat de dader links is en veel op social media zit. Daar is het voor linkse mensen vrij normaal om eigenlijk altijd iedereen voor ‘racist’ uit te schelden. Als ze PVV stemmen bijvoorbeeld. Of als ze iets zeggen waar links het niet mee eens is terwijl er, desnoods aan de haren bijgesleept, een link met allochtonen kan worden gelegd. Overigens is het iedereen uitschelden van ‘racist’ ook heel normaal buiten social media, tenzij het gaat om kritiek op de islam, dan wordt meestal ‘islamofoob’ gebruikt als scheldwoord.)

Vervolgens gaat de vrouw in een metro zitten waarop de man naast haar komt zitten en in haar bil knijpt. Als de vrouw de politie belt stapt de man bij het eerstvolgende station uit.

Het signalement luidt:

  • geen enkele huidskleur (aangezien hij de vrouw voor ‘racist’ uitschold is dat vast niet blank, maar het slachtoffer kan ook een zwarte vrouw zijn geweest en de dader een blanke man, of misschien was het slachtoffer blank en de dader ook en vond hij ‘racist’ gewoon een leuk scheldwoord, wat opzich niet zo gek is want tegenwoordig wordt iedereen altijd voor racist uitgescholden, of de dader was zwart en de vrouw ook, of de het gaat hier om de ene getint en de ander heel donker, of Chinees, of anders namelijk, dit moeten we dan maar gokken want ondanks het feit dat deze man vlak voor de vrouw stond is er toch ineens geen enkele huidskleur bekend, wat best raar is als je iemand van heel dichtbij ziet en wel alle andere kenmerken weet te onthouden, dan zou je toch denken dat huidskleur als eerste opvalt, maar hee, we willen natuurlijk absoluut niet suggereren dat de huidskleur hier wederom bewust wordt verzwegen, want het is hier Zweden niet. Nog niet)
  • mager
  • rond de 180 cm lang