Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Doodrijder fietster Ulvenhout meldt zich, blijkt hoogbejaarde man (84)

Zegt niet door te hebben gehad fietster te hebben geschept

Tags:

Een 84-jarige man uit Bavel heeft zich donderdag bij de politie gemeld voor een fatale aanrijding eerder op de dag in Ulvenhout. Door de aanrijding kwam een 73-jarige fietsster uit Bavel om het leven.

De automobilist was na de aanrijding doorgereden en meldde zich later op het politiebureau omdat hij zich herkende in het Burgernetbericht dat de politie na het ongeluk verstuurde. De bestuurder verklaarde dat hij op de plek van het ongeval had gereden en iets had gemerkt van een aanrijding. Na de ontdekking van de schade aan zijn auto realiseerde hij zich dat de politie naar hem op zoek was.

De man is aangehouden en is strafbaar voor het doorrijden na een aanrijding, aldus de politie.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.