Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Man (62) rijd vrouw (57) aan, steekt vrouw neer

Man en vrouw zijn bekenden van elkaar

Tags:

Een 57-jarige vrouw is donderdagmiddag in Enschede eerst aangereden en daarna neergestoken. De politie heeft een verdachte aangehouden, een 62-jarige man uit Den Haag. De twee zijn bekenden van elkaar.

Het incident had plaats bij een tankstation aan de Haaksbergerstraat in Enschede. De vrouw raakte gewond en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. Wat de aard van haar verwondingen is, is niet bekend. De verdachte zou ook de 45-jarige vriend van het slachtoffer hebben bedreigd en belaagd die stond te tanken. Hij en zijn vriendin hebben aangifte gedaan van poging doodslag.

Tijdens de aanrijding en steekpartij zijn de twee hondjes van de vrouw weggerend. Volgens de politie zijn ze inmiddels weer terecht.

De achtergronden van het incident zijn nog onduidelijk.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.