Regio

Drie doden, zwaargewonde bij horrorcrash op N36 in Vriezenveen

23-10-2016 19:56

RECTIFICATIE via de politie:

Met betrekking tot informatie over de identiteit en woonplaats van de dodelijke slachtoffers, die eerder door de politie naar buiten is gebracht via twitter, moet een rectificatie plaatsvinden. In dit proces is, ondanks alle zorgvuldigheid die we hierin betrachten, een pijnlijke fout gemaakt. Onze oprechte excuses voor het onjuiste beeld dat is neergezet. De juiste gegevens van de dodelijke slachtoffers zijn een 58-jarige man uit Appelscha, een 70-jarige man uit Schuinesloot en een 62-jarige vrouw uit Almelo. Het zwaargewonde slachtoffer is een 56-jarige vrouw uit Appelscha.

 

Door een aanrijding tussen twee auto’s in Vriezenveen (Overijssel) zijn drie doden en een zwaargewonde gevallen. Dat meldde de politie zondagavond. Het ongeval had zondagmiddag rond half vijf plaats op de N36, toen een van de wagens op de verkeerde weghelft was beland.

In een auto zaten een vrouw van 62 uit Almelo en een man van 70 uit Schuinesloot (gemeente Hardenberg), die beiden om het leven kwamen. In de andere wagen zaten een man van 58 en een vrouw van 56 uit Appelscha (Friesland). Ook deze man overleefde de botsing niet. De vrouw raakte zwaargewond.

De politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat een van de auto’s aan de verkeerde kant reed. Door wie die auto werd bestuurd kon een politiewoordvoerster niet zeggen.

Anp