Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Regio

Officieel: tsunami van clownisering overspoelt Nederland, nu ook horrorclowns in Zeeland

Advies: doe 's avonds niet open voor mensen met rode neus, groen haar en grote schoenen

Tags: ,

De tsunami van clownisering die Nederland overspoelt is nu officieel: ook in Zeeland zijn inmiddels bij de politie meldingen van horrorclowns gedaan. Daarmee is het laatste clowneske horrorclownvrije bolwerk in de Nederlandse provincies beslecht. Eerder vielen Almere en Oss al na een dagenlang beleg door horrorclowns en in Twente is momenteel een invasie van bestelbusjes vol horrorclowns gaande.

De woordvoerder van de politie Zeeland bevestigt aan de PZCĀ dat de politie inderdaad bezig is met het verwerken van clownsmeldingen. “Als er mensen zijn die optreden als horrorclown zullen we die aanhouden”, aldus de politiewoordvoerder.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.