TPOok!

 
avatar
   
Regio

Omroep West & WOS bedreigd vanwege benoemen ‘Marokkanen’ bij straatterreur Maassluis

'Westlandse achterlijke racistische boeren!' - Autoruiten auto Omroep West ingegooid

Tags:

Bij de lokale omroep van de gemeente Westland (WOS) zijn naar aanleiding van de berichtgeving over straatterreur door Marokkaanse jongeren in Maassluis zaterdag zaterdag twee dreigmailtjes binnen gekomen. Ook werden de ruiten ingegooid van een auto van Omroep West (mediapartner van WOS), meldt Omroep West.

Een van de dreigmailtjes lijkt afkomstig te zijn van anti-racisten die zich vooral boos maken over het eerlijke en transparante benoemen van de afkomst van de straatterroristen (Marokkanen, een feit) door WOS. Een ander mailtje lijkt van de straatterroristen zelf afkomstig.

Zo staat er in één mailtje:

“Ik hoef niet te weten dat de jongens in de Burgemeesterswijk een Marokkaanse achtergrond hebben…Marokkanen zitten in Marokko, dit zijn Nederlanders, Nederlands tuig jongeren! Maar goed, jullie Westlandse achterlijke racistische boeren zullen dat nooit begrijpen! ik hoop dat jullie gebouw in sgravenande het volgende doelwit word, kut racisten! ik zal jullie artikel delen via fb, ik heb daar veel tuig tussen zitten.”

In een ander mailtje staat:

“doe maar stoer en laat Marokkanen maar bij het artiklel staan, stoere gangsters!! kut racisten jullie tijd komt nog wel, niet van mij hoor!! ik ben te oud, de jongens zijn de nieuwe soldaten . ..achteraf gaan jullie huillie huillie doen kut racisten, Wij zijn hier en zullen hier altijd blijven, accepteer maar, tuig”

Waarom de briefschrijvers kwaad zijn terwijl de journalistiek gewoon doet wat het moet doen, namelijk feiten benoemen, is nog niet bekend.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.