Gezocht: blanke blonde agressieve zinloosgeweldplegers in bezit van Joods-Christelijke waarden

22-07-2016 12:08

 

Screen Shot 2016-07-22 at 11.57.18

 

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: alweer maanden geleden werden na een uitgaansnacht in het sfeervolle en gezellige Rosmalen een 16-jarige jongen en enkele van zijn familieleden in elkaar geslagen en getrapt. Ook werd de auto van een familielid van het slachtoffer in elkaar getrapt. Dit allemaal omdat de daders dachten dat de 16-jarige in een taxi stapte, wat kennelijk niet mocht van de daders, ook al was het helemaal geen taxi.

De daders behoorden tot een groepje van maximaal tien ‘jongeren’. De slachtoffers zijn de 16-jarige jongen en zijn familieleden die in de auto (geen taxi) zaten en uitstapten om de 16-jarige te ontzetten.

Waarschijnlijk had de 16-jarige jongen, die uit was geweest met zijn vriendin, zich juist door familieleden laten ophalen omdat dit veiliger was dan naar huis fietsen of op een taxi wachten in het gezellige en sfeervolle nachtelijke Rosmalen. Waarvan akte.

Signalement daders: blank, blond, weldoorvoed, Westers, waarschijnlijk in het bezit van Joods-Christelijke Verlichtings-waarden en normen.

Herkent u deze gezichten? Meldt dit dan bij de politie via het landelijk bekende nummer der politie.

De kans om uw aangifte in het zwarte gat waarin de meeste aangiftes verdwijnen te zien vallen moet u altijd met beide handen aangrijpen. Om nog maar te zwijgen over het sepot of de twee uur taakstraf voor de daders die uit uw aangifte, heel misschien, kunnen voortvloeien.