‘Donker getinte man met kroeshaar’ trapt vrouw in gezicht, jat halskettingen, op klaarlichte dag

20-07-2016 18:56

Een ‘donkergetinte man met kort kroeshaar‘ heeft vorige week in het Amsterdamse ghetto Noord een 55-jarige vrouw ernstig mishandeld en beroofd. In broad daylight. Een buurtbewoner heeft foto’s kunnen maken van de ‘donkergetinte man met kort kroeshaar’, zo brengt AT5 u dit ‘gezellige’ en ‘sfeervolle’ nieuws uit ‘wereldstad’ Amsterdam.

Het slachtoffer werd opeens uit het niets in haar gezicht getrapt, bij haar keel gegrepen en vervolgens aan haar haren over straat gesleurd. Daarna pakte de ‘donkergetinte man met kort kroeshaar’ haar twee kettingen af en ging er vandoor. Nogmaals: het was gewoon overdag. In het Amsterdamse ghetto Noord is het overdag beroven van mensen, bijvoorbeeld in hun eigen tuin, al vrij normaal aan het worden.

De kans dat deze dader wordt gepakt is klein: de politie in Amsterdam is al zwaar onderbezet en in het ghetto Noord heeft de gemeente alle hoop opgegeven en zijn burgers vogelvrij. Al jaren.

Bovendien heeft de Amsterdamse politie sowieso te weinig tijd om daders op te pakken omdat ze van de linkse moralismepartijen in de gemeenteraad (lees: alle partijen) de hele dag bezig moeten zijn met het invullen van formulieren om ‘etnische profilering’ tegen te gaan. Maar volgens D66 te Amsterdam gaat zoiets heel snel met ‘een app’, dus misschien dat deze dader toch nog kan worden gepakt, zodat hij zijn taakstraf als Top 600 1000-lid niet ontloopt.

Let op als u contact opneemt met de politie: niet iedere Amsterdamse agent is ook echt agent, het kan bijvoorbeeld een lid van een liquidatieteam zijn. Het voordeel is dan weer wel dat die geen app bezitten om etnisch profileren tegen te gaan dus tijd zat hebben