Politie vindt Kalashnikov in huis Krimpen aan den IJssel

31-05-2016 20:43

Na een melding die aanvankelijk om huiselijk geweld ging, vond de politie in een huis in Krimpen aan den IJssel gisteren munitie, ‘verdovende middelen’ en een AK-47. Dat maakte de politie Rijnmond Oost vandaag zelf bekend.

De politie ging naar een ziekenhuis omdat daar een slachtoffer van huiselijk geweld werd behandeld. Via dit slachtoffer kwamen ze op het spoor van het wapen. In Krimpen werd in een woning aan de Meidoornstraat een Kalashnikov en munitie aangetroffen. Volgens de politie werden daarnaast ook verdovende middelen aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak nog verder. Er zouden nog geen aanhoudingen zijn verricht, zo meldde de site crime-nieuws daarnaast al.

Politie neemt AK47 in beslag Maandagmiddag hebben collega's een automatisch vuurwapen in beslag genomen in een woning in Krimpen aan den IJssel. Collega's gingen naar een ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, omdat daar een slachtoffer van huiselijk geweld werd behandeld. Naar aanleiding van deze melding werd een onderzoek ingesteld in een woning aan de Meidoornstraat in Krimpen. Daar werd een automatisch vuurwapen (AK47) aangetroffen, inclusief munitie. Ook werden verdovende middelen gevonden. Het wapen, de munitie en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. De collega's van de recherche stellen een nader onderzoek in naar de eigenaar van deze spullen. #RNMOost #politie #police #cops #HuiselijkGeweld #vondst #AK47 #Kalashnikov #mitrailleur #firearms #Krimpen #0180 #RijnmondOost #PolitieRotterdamOost #PolitieRotterdam #RotterdamPolice #Instapolitie #Instapolice #waakzaam #dienstbaar

A photo posted by PolitieRotterdamOost (@politierotterdamoost) on