Regio

Tsunami van criminele minderjarigen luidt Nederlands Paasweekend in

27-03-2016 14:11

Leidschendam

De politie heeft dit weekend her en der de handen vol aan tieners. Zo is in Leidschendam een 15-jarige joyrider opgepakt. De jongen probeerde nog te vluchten maar belandde in een vijver.

Middelburg

Twee jongens (16 en 17) overvielen zaterdagavond in Middelburg een 16-jarige jongen en bedreigden hem met een gasbrander. De jongen moest alles inleveren, inclusief dure schoenen en zijn fiets. Later zijn ze opgepakt.

Ter Apel

In Ter Apel beroofde een 17-jarige jongen bij een bushalte een vrouw van haar tas. Ook hij mocht mee naar het bureau.

Bergen

Drie jongens van 13 en 14 jaar stalen uit een tuin in Bergen een paar kratten bier. De bewoner rende erachter aan en droeg ze over aan de politie.

Rotterdam

Twee 16-jarige inbrekers brengen de paasdagen in de cel door. Het duo brak zaterdagavond laat in bij een woning in Rotterdam. De gewaarschuwde politie betrapte ze op heterdaad.

Breda

Omdat een auto de hele rijbaan nodig had om toch rechtdoor te gaan, lieten agenten in Breda de bestuurder maar blazen. De chauffeur, 19 jaar, had vier keer teveel op. Hij had ook geen rijbewijs en bleek in een auto te rijden waarvan de eigenaar helemaal niet wist dat de jongen ermee weg was.

 

Anp