Regio

Het was weer een oergezellig weekendje stappen in warzone Nederland

13-12-2015 13:02

De politie moest in de nacht van zaterdag op zondag weer her en der optreden in het uitgaansleven.

Roosendaal

In Roosendaal is zaterdagnacht een 18-jarige jongen zwaar mishandeld. Hij zou met glas in zijn nek zijn gestoken. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht en twee verdachten (20 en 50 jaar uit Roosendaal) zijn opgepakt.

Oosterhout

In Oosterhout ontstond een vechtpartij op De Markt, waarbij een 19-jarige jongen gewond raakte. Hij had net geprobeerd een eerdere vechtpartij te sussen. Een van de drie daders is opgepakt.

Breda

Breda telde drie aanhoudingen en zes bekeuringen voor kleine vergrijpen. “Een rustige stapavond”, vond de politie. Een nacht eerder was het er grimmiger, met acht arrestaties.

Tilburg

Ook in Tilburg moest de politie optreden: met zeven aanhoudingen en dertien bekeuringen. Het ging vooral om vechtpartijen en mishandelingen, waarbij ook iemand bewusteloos werd geslagen.

Zwaag

In Zwaag werd iemand opgepakt die uit zijn auto stapte en zomaar een man sloeg die zijn hond uitliet.

Arnhem

Twee Arnhemmers mishandelden een 38-jarige man in een café, die met onbekend letsel naar het ziekenhuis moest. Het duo is gearresteerd.

Den Bosch

Bij een tankstation in Den Bosch zorgde een grote groep jongeren voor overlast en belaagden de medewerker. De politie deelde klappen uit en uiteindelijk ontstond een “zeer agressieve situatie” waarbij diensthond Remko werd ingezet. Vier mensen mochten mee naar het bureau.

 

Anp