Voorbij het eigen gelijk
 
 
Regio

Ordinaire schreeuwruzie tussen twee vrouwen in Amsterdamse PvdA

PvdA-raadslid scheldt, heel solidair, ander PvdA-raadslid uit

Het Amsterdamse gemeenteraadslid Ilham Saadi (PvdA) heeft ruzie met haar mederaadslis Carolien de Heer (PvdA). Deze ruzie loopt volgens de Telegraaf zó uit de hand dat De Heer bij de parijtop heeft geklaagd over ‘gegil en bedreigingen’ van Saadi.

De Telegraaf suggereert dat het nog een kwestie van tijd is voordat Saadi haar bureau kan leegruimen en de toch al zo kleine PvdA met slechts negen zeteltjes in de Raad achterlaat.

De ruzie tussen de twee dames zou gaan over het feit dat De Heer net iets succesvoller is dan Saadi en dat Saadi jaloers is dat De Heer alle aandacht naar zich toe trekt. Saadi zou De Heer daarom op zeker moment, heel solidair en sociaal betrokken, hebben uitgescholden.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.