Regio

Het was weer een ‘gezellig’ en ‘sfeervol’ stapweekend vol zinloos geweld

19-07-2015 13:01

Ook dit weekend was het, zoals elk weekend, weer druk met ‘incidenten’ in het uitgaansleven:

Assen

In Assen zijn twee mannen aangehouden omdat ze een 32-jarige plaatsgenoot zouden hebben mishandeld. Hij had twee mannen zien vechten, informeerde of het wel goed ging en werd toen zelf tegen de grond getrapt. Het duo ging ervan door.

Huizen

In een woning in Huizen verschenen ongenode gasten op een verjaardagsfeest. Er ontstond een vechtpartij. Een 50-jarige man moest met zwaar hersenletsel naar het ziekenhuis. Na het incident zijn enkele mensen weggevlucht in een rode auto.

Groningen

Een 20-jarige Groninger had zijn 19-jarige vriendin op straat geslagen. Toen agenten hem wilden vastpakken viel hij de politie aan en vocht door met een diender. Collega’s wisten hem te boeien maar daar was de vriendin weer op tegen: ze sprong op de rug van een agent en bleef hem vasthouden.

Anp/TPO

 

Dit was uiteraard maar een (hele) kleine greep uit vele gevalletjes van zinloos geweld in één weekend. Op de sites van regionale en lokale omroepen kunt u zelf alle gevallen van het ‘sfeervol’ en ‘gezellig’ uitgaan in het weekend in Nederland, Europa, in vredestijd anno 2015 nalezen.